Zoete groet: viering van 125 jaar samenwerking

28 maart 2024

Al 125 jaar halen we met de kracht van samenwerking het beste uit onze gewassen. Dat begint bij u op de akker, en wordt verder tot waarde gebracht door onze medewerkers. Om dit te vieren organiseerden we op 13 en 14 maart de zoete groet.

Met een jubileumblik Cosun stroopwafels op zak bezochten medewerkers vanuit alle business groepen telers door heel Nederland. Met als belangrijkste doel: de verbinding tussen leden en medewerkers vergroten. Beiden zijn immers onmisbaar voor het succes van Cosun.

Onder het genot van koffie met een stroopwafel leerden telers en medewerkers elkaar beter kennen aan de keukentafel. Op deze eerste kennismaking volgde vaak een rondleiding op het erf, langs percelen, de vele landbouwmachines of een boerderijwinkel. Cosun medewerkers kregen de kans om een kijkje achter de schermen te nemen op een boerenbedrijf, kennis op te doen over het begin van de keten en meer te leren over onze gewassen en de meerwaarde van coöperatief ondernemen. Leden kregen de kans om hun bedrijf te tonen, hun verhaal te delen en te horen hoe onze medewerkers vanuit hun functie bijdragen aan de coöperatie. Een mooie aftrap om het jubileum samen te vieren.

Hoogtepunten zoete groet in beeld
De mooiste momenten van verbinding tussen leden en Cosun medewerkers legden we vast op video. In het aankomende Cosun Magazine leest u een uitgebreider verslag van de zoete groet.

BEKIJK HIER HET FILMPJE

We bedanken alle deelnemende leden en Cosun medewerkers voor hun waardevolle bijdrage!