Ben jij het nieuwe lid van ons kringbestuur?

05 oktober 2023

Wil jij je sterk maken voor een toekomstbestendige bietenteelt en het belang van 8.100 bietentelers behartigen? Dan is deelnemen aan het kringbestuur iets voor jou. Per februari 2024 zoeken we nieuwe kringbestuurders voor diverse afdelingen.

Wil jij je sterk maken voor een toekomstbestendige bietenteelt en het belang van 8.100 bietentelers behartigen? Dan is deelnemen aan het kringbestuur (en daarmee automatisch aan de ledenraad) iets voor jou. Per februari 2024 zoeken we nieuwe kringbestuurders voor de afdelingen:

Groningen
Noordoostpolder
Zeeuws-Vlaanderen
Zeeland-Midden
Zuid-Hollandse Eilanden
Midden-Limburg & De Peel
Zuid-Limburg

Als kringbestuurder krijg je de mooie kans om bestuurlijke ervaring op te doen en het ledenbelang te vertegenwoordigen. Ook doe je kennis op over ontwikkelingen binnen de coöperatie en bouw je een groot professioneel netwerk op. Verder krijg je vanuit Cosun professionele ondersteuning, periodieke bijscholing en een vaste onkostenvergoeding.

Lees hier de volledige vacature

Enthousiast geworden?
We horen graag je motivatie tijdens een kennismakingsgesprek. Meld je uiterlijk zondag 29 oktober hiervoor aan bij het kringbestuur via secretariaat.rvb@cosun.com. Na alle gesprekken selecteert het kringbestuur één kandidaat per vacature die ter verkiezing zal worden voorgedragen. Die verkiezingen vinden plaats tijdens de kringvergaderingen in februari 2024.