Aankondiging webinar uitzaai suikerbieten 2024

25 augustus 2023

Op donderdag 7 september om 19:30 uur wordt door Cosun Beet Company een webinar georganiseerd waarin informatie voor de planning uitzaai 2024 met bietentelers wordt gedeeld. Ingegaan wordt op het perspectief voor het nieuwe jaar en de toewijzing voor 2024
Kort erna wordt de vroegbestelling bietenzaad op het ledenportaal opengezet. In het webinar wordt de laatste informatie over het bietenzaad en de bietenrassen toegelicht.
Tijdens het webinar is er alle ruimte voor vragen welke direct kunnen worden gesteld en zo veel als mogelijk worden beantwoord. Alle leden ontvangen binnenkort een bericht met een link voor toegang tot het webinar en de definitieve dag van openstelling vroegbestelling.

31 augustus Praktijkdag Suikerbieten Westmaas
Deze week kregen telers in het westen en midden Nederland en loonwerkers een uitnodiging voor de Praktijkdag Suikerbieten op 31 augustus. Ook overige geïnteresseerden zijn natuurlijk van harte welkom. WUR, IRS en Cosun Beet Company bieden een interessant programma aan. Daarnaast is er een zeer uitgebreide bedrijvenmarkt te bezoeken. Licentieverlenging (Uitvoeren en Bedrijfsvoeren gewasbescherming) voor het onderdeel “Teelt” is mogelijk indien twee rondleidingen en de bedrijvenmarkt bezocht worden. Zie voorwaarden en programma: www.wur.nl/praktijkdagsuikerbieten2023.