Cosun finalist Koning Willem I prijs 2024

22 april 2024

Woensdagmiddag 17 april werd CEO Hans Meeuwis muzikaal verrast met het nieuws dat Cosun finalist is voor de Koning Willem I prijs 2024, een prestigieuze ondernemingsprijs in Nederland.

De prijs staat bekend als de ‘Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven’ en wordt tweejaarlijks uitgereikt aan bedrijven die niet alleen succesvol zijn, maar zich ook actief richten op het creëren van een positieve impact op mens, milieu en maatschappij. Het is een erkenning voor ons ondernemerschap, de grote transitie die we als Cosun maken en onze inzet voor een toekomstbestendige duurzame keten. 

Dit jaar wordt de prijs opnieuw uitgereikt door erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima en prof. dr. K.H.W. Knot, president van De Nederlandsche Bank N.V. en voorzitter van de Koning Willem I Stichting. Eerdere winnaars zijn onder andere NXP, Philips, Friesland Campina en VDL.  

Op 16 mei vindt de grote finale plaats in Zwolle en wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn. De andere twee finalisten zijn Royal Koopmans en DKG Groep. 

We zijn trots op alle Cosun medewerkers en onze leden die dit mogelijk hebben gemaakt! 

Op de foto v.l.n.r: vakjuryvoorzitter Niels Onkenhout, CEO Hans Meeuwis en directeur Romy Blankenspoor.