AANMELDEN NIEUWSBRIEF


 Security code

Benut de gunstige omstandigheden voor verspreiden van Betacal

Nieuws Image
13 oktober 2022
Er is Betacal flow (vloeibaar) en filter (vast) beschikbaar om tijdens de campagne uit te rijden. Bietentelers kunnen via het ledenportaal nog een (extra) bestelling plaatsen. Niet-bietentelers kunnen dit doen via www.cosunleden.nl/betacal
 
De transportbedrijven benutten de huidige gunstige veldomstandigheden om Betacal te leveren en te verspreiden. Op het ledenportaal onder “taken” is door telers te raadplegen of ze nog een bestelling met levering campagne open hebben staan. Voor afname kan contact met de betreffende vervoerder worden opgenomen.

Suikergehalte in de lift
Dankzij de gunstige weersomstandigheden met zonnig droog weer met koudere nachten loopt het suikergehalte op. Het weekgemiddelde van vorige campagneweek komt uit op 16,4% en is daarmee 0,2% hoger dan de weken daarvoor. In het zuidelijk deel van Nederland is de stijging naar verhouding hoger, in het noordelijk deel is het suikergehalte op een stabiel hoger niveau gebleven. Het tarrapercentage en de winbaarheid blijven met 9,8% en 90,5 op een stabiel niveau.