Jongerenraad zoekt nieuwe leden

Nieuws Image
18 november 2020
Cosun vindt contact met en de inbreng van jonge aspirant-leden belangrijk. Dat gebeurt onder andere via de jongerenraad. Elk van de vijftien leden van de raad maakt deel uit van een kringbestuur. De voorzitter en secretaris zijn lid van de ledenraad van Cosun. De jongerenraad heeft daar adviesrecht.

Door het bereiken van de maximale zittingstermijn van zes jaar zijn er in maart 2021 drie vacatures. De jongerenraad zoekt daarom nieuwe leden voor de afdelingen Maas&Meijerij/De Kempen, West-Brabant en Holland-Midden.
 
Aanmelden
Ben je tussen de 21 en 27 jaar, thuis actief in het bedrijf en wil je Cosun beter leren kennen en jouw stem en die van de jonge akkerbouwers laten horen? Meld je dan voor 15 december aan via secretariaat.rvb@cosun.com. Motiveer je aanmelding.
Je reactie wordt doorgestuurd naar het desbetreffende kringbestuur en jongerenraad lid. Zij zullen een keuze maken. Deelname aan de jongerenraad kost ongeveer tien dagdelen per jaar.
Meer weten over de raad? Neem contact op met het huidige lid uit jouw kring.  Contact opnemen met de voorzitter van de jongerenraad, RenĂ© Leijten (06 23 23 36 34) of de secretaris, Laurens den Hartigh (06 – 34 50 06 17 ) kan ook.