AANMELDEN NIEUWSBRIEF


 Security code

De Unitip en BAS logo’s in een nieuw jasje!

Nieuws Image
02 maart 2022
Om beter aan te sluiten bij de huisstijl van Cosun Beet Company is het BAS-logo aangepast. Een mooi moment om ook het Unitip logo, dat sinds 2007 in gebruik was, te vernieuwen.
Tegelijkertijd geven we hiermee ook het Bieten Advies Systeem (BAS) meer naamsbekendheid. Daarom maakt Unitip vanaf nu onderdeel uit van het vernieuwde BAS logo.
 
Telers ontvangen volgende week het Unitip verslag; een naslagwerk vol bijzonderheden van teeltjaar 2021 vanuit Unitip. Ook vinden deze maand verdeeld over Nederland Unitip studiegroepbijeenkomsten plaats waarbij het leren van elkaar centraal staat en wordt vooruitgeblikt op de bietenteelt van 2022.
 
Het komende jaar wordt gewerkt om de functionaliteit in de BAS-app verder te ontwikkelen. Zo kunnen bladluiswaarschuwingen ook via de app worden ontvangen. Ook wordt de applicatie waarbij zo perceel specifiek mogelijk (rekening houdend met historie van het perceel, weersomstandigheden, bladgezondheid ras en eventuele uitgevoerde bespuitingen) wordt gewaarschuwd bij hoge infectiewaarden bladschimmels verder uitgebreid. Ook kan het Ledenportaal via de applicatie worden gebruikt.