Cosun introduceert aspirant lidmaatschap

Nieuws Image
14 juni 2021
Cosun vindt de band met potentiƫle bedrijfsopvolgers belangrijk. Tijdens de schuurbijeenkomsten die de jongerenraad voor de coronacrisis organiseerde, bleek dat jonge akkerbouwers zeer betrokken zijn bij wat er speelt. Vaak werd aangegeven dat ze wel eens informatie missen, omdat ze nog geen lid zijn. Zoals uitnodigingen voor teeltbijeenkomsten en veldexcursies. Om in die behoefte te voorzien introduceert Cosun het aspirant-lidmaatschap. Een bedrijfsopvolger wordt dan administratief gekoppeld aan het lid, van wie hij/zij het bedrijf gaat overnemen. Het aspirant-lid krijgt zo toegang tot het ledenportaal en de BAS-app en ontvangt Cosun Magazine en uitnodigingen voor bijeenkomsten.
Het aspirant-lidmaatschap duurt maximaal zes jaar. Er is geen stemrecht en ook geen verplichting om na zes jaar lid te worden van Cosun.
Ben je geĆÆnteresseerd in een aspirant-lidmaatschap? Neem dan contact op met de contactpersoon van de agrarische dienst of stuur een bericht naar secretariaat.rvb@cosun.com (vermeld duidelijk naam, adres, bedrijfsnummer).
De procedure voor het aspirant-lidmaatschap wordt dan in gang gezet.