AANMELDEN NIEUWSBRIEF


 Security code

Jongerenraad zoekt nieuwe leden

Nieuws Image
17 oktober 2019
Cosun vindt contact met en de inbreng van jonge aspirant-leden belangrijk. Dat gebeurt onder andere via de jongerenraad. De vijftien leden van de raad maken ieder deel uit van een kringbestuur en de voorzitter en secretaris zijn lid van de ledenraad van Cosun. De jongerenraad heeft daar adviesrecht.
Door het bereiken van de maximale zittingstermijn van zes jaar zijn er in maart 2020 vijf vacatures. De jongerenraad zoekt daarom nieuwe leden voor
  • Zeeland
  • Overijssel-Zuid/Gelderland
  • Limburg
  • Groningen
  • Oost/Zuid-Flevoland.
Aanmelden
Ben je tussen de 21 en 27  jaar, thuis actief in het bedrijf en wil je Cosun beter leren kennen en jouw stem en die van de jonge akkerbouwers laten horen? Meld je dan voor 1 december aan via secretariaat.rvb@cosun.com. Motiveer je aanmelding.
Je reactie wordt doorgestuurd naar het desbetreffende kringbestuur en jongerenraadlid. Zij zullen een keuze maken. Deelname aan de jongerenraad kost ongeveer tien dagdelen per jaar.
Meer weten over de raad? Neem contact op met het huidige lid uit jouw kring. De leden staan op www.cosun.nl/cooperatie. Contact opnemen met de voorzitter van de jongerenraad, René Leijten (06 23 23 36 34) of de secretaris, Philippe Packbier (06 11 07 28 70) kan ook.