De BAS-app is vernieuwd

Nieuws Image
07 december 2020
Telers die de BAS-app hebben geĆÆnstalleerd, hebben vanaf nu ook gemakkelijk toegang tot enkele essentiĆ«le functies van het Ledenportaal van Cosun. Documenten, de campagneplanning en leveringsgegevens kunnen rechtstreeks vanuit de app worden geraadpleegd. De komende tijd worden meer functionaliteiten toegevoegd om advies op maat aan te bieden.
 
Hoe krijg ik de BAS-app op mijn telefoon?
In 5 stappen de BAS-app op je smartphone:
1. Zoek op ‘Cosun’ in de Play Store of App Store op je smartphone of tablet
2. Kies voor de BAS-app en download de app
3. Open de BAS-app en kies voor ‘nu registreren
4. Maak een account aan met hetzelfde e-mailadres waarmee u als lid bij Cosun geregistreerd bent
5. Volg de stappen op in de BAS-app en rond de registratie af
 
Vragen? Neem contact op met uw contactpersoon van Cosun Beet Company of met de Agrarische Dienst Centraal: agrarischedienst@cosunbeetcompany.com

Bewaarmonitor suikerbieten
Op 100 locaties verspreid over Nederland wordt de temperatuur van de bietenhoop met behulp van sensoren gevolgd. De resultaten zijn in een overzichtskaart via de BAS-app in te zien. Er wordt hierbij gekeken naar de invloed op de bewaartemperatuur van onder andere hoopvorm, ligging in of uit de wind en afdekking. Verder wordt gewerkt aan een functionaliteit om op basis van de bietenhooplocatie het IRS-bewaaradvies te kunnen geven. Zodoende kan een voor de bietenhoop specifieke waarschuwing worden verzonden via de BAS-app in het geval van bijvoorbeeld verwachte vorst.